Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Közérdekű adatok

Közzétételi lista

Az alábbiakban találhatók és olvashatók azon közérdekű adatok, amelyek jogszabályi kötelezettség szerint szükséges megjeleníteni, valamint amelyek olyan információk, amelyek a tájékozódást segítik.

Tovább

Közérdekű adatok igénylése, közérdekű adatok megismerése

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a Polgármesteri Hivatalnak a működése során keletkező közérdekű adatok közzétételi kötelezettségének teljesítéséről és a közérdekű adatok megismerésére irányuló igények teljesítésének rendjét rögzítő szabályzata

Tovább

Ellenőrzések, jelentések

Az alábbi aloldalon röviden áttekinthetők az elmúlt időszak nagyobb, az Önkormányzatot ért ellenőrzések jelentései, azok megállapításai

Tovább

Üvegzseb

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának törvényi kötelezettségéből adódó nyilvántartásai és gazdálkodási adatai tekinthetők át az alábbiakban letölthető, szabványosított formában.

Tovább

SZERZŐDÉSEK 2011-2020

Az alábbi aloldalon áttekinthetők az aktuális év, valamint az elmúlt évek során kötött beruházási szerződések. A feltüntetett szerződések csoportosítva vannak azok témája szerint, így külön-külön listázhatók a városfejlesztéssel kapcsolatos, a városüzemeltetéssel kapcsolatos, valamint az egyéb szerződések is.

Tovább

Szerződések 2004 - 2012

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2004 - 2012 év között keletkezett szerződései tekinthetők át az alábbi táblázatban.

Tovább

Sporttámogatási szerződések

Önkormányzati támogatásokról szóló 23/2007. (04.10.) Kgy. rendelet hatálya alá tartozó nyilvántartás a sportegyesületek és sportszervezetek számára nyújtott támogatásokról.

Tovább

Helyi autóbusz menetrend

Az alábbi aloldalon áttekinthető Hódmezővásárhely város helyi autóbuszhálózata, valamint a pontos helyi menetrend is.

Tovább

A DAKK Zrt. hatályos közszolgáltatási szerződése

A helyi menetrendszerinti autóbuszközlekedés végzésére Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata - pályáztatást követően - 2008. december 28-án Közszolgáltatási Szerződést kötött a DAKK Zrt. jogelőd társaságával (Tisza Volán Zrt-vel) 2009. január 1-től 2016. december 31-ig tartó időszakra.

Tovább

Immisszió mérés összefoglaló és jegyzőkönyvek

Az immisszió a levegőterheltségi szint meghatározására szolgál; a levegőbe került szennyezőanyagok koncentrációját jelöli, s ezáltal a levegő környezeti minőségét adja meg.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály Laboratóriumi Osztály, Analitikai Csoportja (korábban Környezetvédelmi felügyelőség) egy immissziós mérőautót üzemeltet a régióban.

A helyszínen többek között, szállóporokat (PM10, PM2,5), CO, O3, NO, SO2, és további komponenseket mér. Hódmezővásárhelyen az Analitikai Csoport egy mérés sorozatot folytatott 2016. szeptember 5-23-ika között, amely folyamatosan zajlott a Nyugdíjas Lakópark (Pető Ferenc utca 4.) belső udvarában (N46° 24.746' E20° 18.330').

Tovább

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadása 2019 január hónapban

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadása Csongrád megyében 2019 január hónapban.

Tovább

Eseménynaptár

Közelgő események

Bullás Mária ikon- és üvegfestő kiállítása 2021. szeptember 15. 16:30 - 2021. október 4. 18:00
'Bajnok - könyvbemutató 2021. szeptember 21. 17:00 - 18:30
Grecsó Krisztián kötetbemutatója 2021. szeptember 24. 17:00 - 18:30

Online időpontfoglalás

Online időpontfoglalás

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Városi mobilapp

Városi mobilapp