Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Hirdetmények

A Hódmezővásárhelyi szavazókörzetek listája

A Hódmezővásárhelyi szavazókörzetek listája: pdf

 

Tovább

A lakástüzekkel kapcsolatos tennivalók és lakástüzek megelőzésének lehetőségei

Tűz esetén általánosságban elmondható, hogy első reakció a pánik. Hogyan tudnánk ezt megelőzni, illetve kiküszöbölni.

Tovább

A Mártélyi szavazókörök listája

A Mártélyi szavazókörzetek listája

Tovább

Árverési Hirdetmény talált ingóságokra

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala az őrzésében lévő talált tárgyakat ingó árverésen értékesíti. A jogosult dolgokért a beszolgáltatástól számított három hónap alatt nem jelentkezett a találó a beszolgáltatáskor nem tartott igényt a dolgok tulajdonjogára.

 

Az árverés ideje:  2021. március 10. nap -12.00 óra.


Helye: Hódmezővásárhely MJV Polgármesteri Hivatala pincehelyiség, 6800 Hódmezővásárhely Kossuth tér 1. (Tóth Sándor utcai bejáratú pince).

Tovább

A településképi rendelet és kézikönyv lakossági fóruma

Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény, továbbá annak felhatalmazása alapján a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A §. (1) ú.l pontjában meghatározottak szerin

Tovább

A téli időjárási körülmények között követendő biztonsági szabályok

A téli időjárás közeledtével fokozottan figyelhetőek meg bizonyos veszélyeztető hatások, amelyek másképpen jelentkeznek a közúton, lakott területen, szabadban tartózkodáskor és akifejezetten a téli ünnepekhez kapcsolódó eszközöknél.

Az alábbi oktatócsomag célja, hogy felhívjuk a figyelmet a téli közlekedés, sportolás és ünneplés biztonságára, nemcsak a veszélyek bemutatásával, hanem a javasolt megelőzési lehetőségek, követendő magatartási szabályok megismertetésével is. Az egyes fejezetekben feltüntettük azokat az internetes honlapokat, ahonnan további részletes tájékoztatást lehet kapni.

Tovább

Átláthatósági nyilatkozat

Ezúton tájékoztatom, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) 41. § (6) bekezdése alapján  a kötelezettségvállaló önkormányzat vagy költségvetési szerv az átláthatóság ellenőrzése céljából jogosult az átláthatósággal kapcsolatos, Áht. 55. § -ában meghatározott adatokat kezelni.

Az Áht. 55. § - ában meghatározott adatok kezelése érdekében – az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm.rendelet (Ávr.) 50. § - ában foglaltakra is tekintettel – nyilatkozattevő az alábbi nyilatkozatot teszi.

Tovább

A Választási iroda hirdetményei: Hódmezővásárhely

 A Választási iroda hirdetményei: -Hódmezővásárhely

Tovább

A Választási iroda hirdetményei: Mártély

A Választási iroda hirdetményei: -Mártély

Tovább

Csongrád megyei ellátási terület 2018. évi társasházi sormunkaterve

Hódmezővásárhely város közigazgatási területén a társasházak sormunkában történő ellenőrzése 2018. január 15 és 2018. augusztus 31. közötti időszakban történik.

Tovább

Határozat madárinfluenza témakörben

Csongrád Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-Biztonsági és Földművelésügyi Főosztályának Határozata madárinfluenza témakörben

Tovább

Eseménynaptár

Közelgő események

Online időpontfoglalás

Online időpontfoglalás

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Városi mobilapp

Városi mobilapp