Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Pályázati lehetőség civil szervezetek részére (2021)

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatási pályázatot hirdet civil szervezetek részére:

 

Tisztelt Civil Szervezetek!

 

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatási pályázatot hirdet civil szervezetek részére az alábbiak szerint:

A támogatásban részesíthető civil szervezetek körét a Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 7/2020. (II.14.) a civil szervezetek pályázati és eseti önkormányzati támogatásáról szóló önkormányzati rendelet 3.§ (1), (2) tartalmazza.

 

A pályázat célja: olyan helyi civil szervezetek támogatása, amelyek tevékenysége a kultúra, a hagyományok ápolása, a nevelés-oktatás, szociális és karitatív tevékenység, a rászorulók megsegítése, az egészséges életmód a sportolás feltételeinek megteremtése, a természeti és épített környezet megóvása, a közrend és vagyonvédelem, továbbá az esélyegyenlőség megteremtése.

 

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  •         a vonatkozó pályázati űrlapot, amely jelen pályázati felhívás mellékleteként, valamint a 7/2020. (II.14.) a civil szervezetek pályázati és eseti önkormányzati támogatásáról szóló rendelet mellékletében található,
  •         átláthatósági nyilatkozatot, amely szintén e pályázat és az önkormányzati támogatásról szóló  rendelet mellékletét képezi

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. március 15. napja

 

Hiánypótlás: a Polgármesteri Kabinet támogatások kezelésével megbízott referense egy alkalommal írásban hiánypótlásra szólítja fel a pályázót. A hiányt a felhívás kézbesítésétől számított 8 napon belül, jogvesztés terhe mellett pótolni kell, a mulasztás a pályázat érdemi elbírálás nélküli elutasításával jár.

 

A pályázatok elbírálása: a pályázatokról Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági, Sport és Nemzetiségi Bizottság javaslata alapján a határidő leteltét követő soros ülésén, de legkésőbb 2021. március 31-ig dönt.


A pályázatokat a Polgármesteri Kabinet munkatársaihoz kell eljuttatni (6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1. szám sportegyesületek pályázatát a 9-es irodába, az egyéb civil szervezetek pályázatát a 15-ös irodába) személyesen vagy elektronikus formában a titkarsag@hodmezovasarhely.hu e-mail címre.

Amennyiben kérdése van kérjük hívja a +36 62 530 100/125-ös melléket.

 

 

 

Hódmezővásárhely, 2021. február 15.

 

 

                                                                         Tisztelettel:

                                                                                                             Dr. Márki-Zay Péter

                                                                                                                    polgármester

 

 

Pályázati kiírás: doc
Pályázati mellékletek: pdf

Eseménynaptár

Közelgő események

Maya Attila kiállítása 2021. október 9. 08:00 - 2021. október 29. 18:00
Kőrózsák 2021. október 22. 17:00 - 18:30

Online időpontfoglalás

Online időpontfoglalás

Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Városi mobilapp

Városi mobilapp